Hoge Hakken Echte Liefde Film

Hoge Hakken Echte Liefde Film. Directed by dimitri frenkel frank. Aan kandidaat lovers heeft ze geen gebrek maar zo te zien maakt fabrieksdirecteur roggeveen de meeste kans.

Hoge hakken, echte liefde (1981)
Hoge hakken, echte liefde (1981) from www.virtual-history.com

Hoge hakken, echte liefde is een luchtige film met humor maar ook wat diepgang, over de liefde en het kiezen tussen twee werelden. Samen met renée soutendijk en willeke van ammelrooy behoorde zij tot het trio actrices waarvoor zowel vlamingen als nederlanders uit de bol gingen. De titelsong van de film werd gezongen door robert.

Aan Kandidaat Lovers Heeft Ze Geen Gebrek Maar Zo Te Zien Maakt Fabrieksdirecteur Roggeveen (De Gooyer) De Meeste Kans.


Dan betaal per film en zit nergens aan vast. Zijn vrouw mirabelle, kinderen, vrienden en goedlopend containerbedrijf hebben hem niets meer te bieden. Het duurt even voor de film op gang komt, maar na een tijdje wordt het toch aardig genietbaar met enkele betere situaties.

Het Acteren Is Matig En De Typetjes Idem.


With rijk de gooyer, monique van de ven, geert de jong, dolf de vries. Niet als de stijve 'meneer van kantoor' overigens, maar incognito, als. ‘hoge hakken echte liefde’ werd een groot kassucces destijds, wat regisseur dimitri frenkel frank aanzette tot een volgende komedie.

A Bored Company Owner Decides To Find Out What It Is Like To Be One Of His Workers.


Hij heeft een mooie vrouw, maar ook een minnares (die hij deelt met een schaker) en. Alleen jammer dat de humor toch best vaak niet werkt. Deze content is niet van nostalgiepret en ook niet geplaatst door nostalgiepret.

In Het Nff Archief Staat Informatie Over Producties Die In De Afgelopen Festivaledities Vertoond Zijn.


Het scenario voor de film is gebaseerd op het gelijknamige boek van dimitri frenkel frank uit 1980. During his transformation he falls in love with a cafeteria worker. Get funding to progress my creative career.

(1981) De Rijke Semijns Roggeveen Verveelt Zich Te Pletter.


Movies, tv, celebs, and more. Hoge hakken, echte liefde (1981) cast and crew credits, including actors, actresses, directors, writers and more. Hoge hakken, echte liefde is een nederlandse film uit 1981 van dimitri frenkel frank met in de hoofdrollen rijk de gooyer en monique van de ven.

0 Comments:

Post a Comment